De Nieuwe Tuinderij West
Logo Logo

Op vrijdag 29 september a.s. is het zover! We starten dan met de online verkoop van 26 woningen in fase 6 en 7.

Lees verder

De Raad van State heeft uitspraak gedaan over het bezwaar dat is ingediend tegen de bouw van de woningen in fase 6 en 7. Wij zijn blij te kunnen melden dat het bezwaar ongegrond is verklaard.

Lees verder

Uitspraak uitgesteld

Op 3 mei j.l. heeft de de Raad onze zaak 'het bezwaar tegen fase 6', behandeld. Echter zouden zij afgelopen periode uitspraak doen. Per 24 juli is de uitspraak met 6 weken uitgesteld.

Lees verder

Heb jij al een registratienummer aangevraagd? De woningen zullen weer via dit systeem worden toegewezen. Je kunt contact opnemen met de gemeente om een nummer aan te vragen.

Lees verder

fase 7 is in voorbereiding. De procedure voor het bestemmingsplan loopt, de woningen zijn goedgekeurd door Welstand en nu kunnen wij verder met de uitwerking.

Lees verder

Fase 6 in zicht

Er is zicht op een start verkoop voor fase 6 in De Nieuwe Tuinderij. Op 3 mei a.s. zal de Raad van State het beroep in behandeling nemen dat eerder tegen fase 6 is ingediend.

Lees verder

De zwevende brug

In de Nieuwe Tuinderij komt een zwevende brug. Deze brug zal de woongebieden met elkaar verbinden waardoor een speels effect ontstaat. Het ontwerp is van Ontwerpstudio PolyLester uit Amsterdam en het ontwerp is gekozen door een jury.

Lees verder

Fase 6 uitgesteld

Helaas is er beroep ingediend bij de Raad van State. De Raad van State zal de beroepszaak binnen zes maanden behandelen en een uitspraak doen. Hierdoor loopt fase 6 in De Nieuwe Tuinderij vertraging op en kunnen wij voorlopig niet in verkoop.

Lees verder

Overzicht fases 5-6-7

Op dit moment wachten wij nog steeds op het bericht dat er geen beroep is gemaakt voor fase 6. In tussentijd gaan de voorbereidingen door voor de volgende fases.

Lees verder

Oplevering fase 4

Welkom in Beemster! Dat werd er afgelopen woensdag 23 november gezegd tegen de nieuwe bewoners van De Nieuwe Tuinderij fase 4. Tijdens de officiële handeling...

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?