Opgeleverd

De Nieuwe Tuinderij-Oost

De Nieuwe Tuinderij Oost ligt aan de oostkant van de Purmerenderweg en wordt aan de noordzijde begrensd door het Noorderpad. Het is een volledig gasloze nieuwbouwwijk met circa 300 duurzame woningen; rijwoningen, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. De Nieuwe Tuinderij Oost is kleinschalig, overzichtelijk en dorps. Hier is het landelijk wonen in een rustige, kindvriendelijke groene omgeving.

image alt

Je voelt je thuis in Oost

De Nieuwe Tuinderij Oost is een kleinschalige, overzichtelijke en gezellig dorpse nieuwbouwwijk. Een buurt waar je rustig over straat kunt en elkaar ongedwongen kunt ontmoeten. Waar de kinderen heerlijk veilig kunnen spelen, terwijl hun ouders even lekker op een bankje van de zon genieten. Dorps en landelijk wonen in De Nieuwe Tuinderij Oost is ouderwets genieten, met dan wel met het comfort van nu.

image alt

Duurzaamheid De Nieuwe Tuinderij Oost

De woningen in De Nieuwe Tuinderij Oost zijn namelijk al helemaal voorbereid op een gasloze toekomst. De woningen hebben geen gasaansluiting meer, maar zijn uitgerust met de nieuwste installaties voor het verwarmen van de woning en het opwekken van elektriciteit. Zo zijn ze aangesloten op een warmtenet en onder meer voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. De EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van de woningen in deze wijk is 0,4.