De Nieuwe Tuinderij Oost
Logo Logo

Wat is de planning?

Wonen in De Nieuwe Tuinderij Oost

De Nieuwe Tuinderij Oost ligt aan de andere kant van de Purmerenderweg. De ontwikkeling van circa 300 nieuwbouwwoningen in dit deel gaat van start zodra het westelijk deel klaar is. Het aanbod zal waarschijnlijk bestaan uit rijwoningen, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Je kunt nu al aangeven naar welk woningtype jouw voorkeur uit gaat. Meld je aan dan houden wij je op de hoogte en hoor je als 1e het laatste nieuws.

Je voelt je thuis in Oost

De Nieuwe Tuinderij Oost wordt kleinschalig, overzichtelijk en gezellig dorps. Een buurt waar je elkaar makkelijk kunt ontmoeten en waar je rustig over straat kunt. Waar de kinderen nog heerlijk veilig kunnen spelen terwijl hun ouders even lekker op een bankje zitten om van de zon te genieten. Dorps en landelijk wonen in de De Nieuwe Tuinderij Oost wordt echt ouderwets genieten. Maar dan wel met het comfort van nu.

Ruimte, rust en buitenleven
Heerlijk wonen en lekker leven. Ruimte om te spelen en te genieten!
Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Sneak preview impressies
We zijn nog in afwachting van de uitspraak van de Raad van State, maar de voorbereidingen voor De Nieuwe Tuinderij Oost gaan in volle gang door. Benieuwd naar de eerste concept impressies?
Bekijk ze hier

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?