De Nieuwe Tuinderij Oost
Logo Logo
360°
Fase 2 27 augustus in verkoop

Wonen in De Nieuwe Tuinderij Oost

De Nieuwe Tuinderij Oost ligt aan de andere kant van de Purmerenderweg en wordt een volledig gasloze wijk. De Nieuwe Tuinderij-Oost is nieuw wonen in een rustige, kindvriendelijke groene omgeving vlak bij Purmerend. Dus alle voorzieningen heb je in de buurt. Er komen in deze nieuwe wijk circa 300 nieuwbouwwoningen, waarvan de eerste fase van 81 woningen begin 2019 in verkoop is gegaan. Deze woningen zijn inmiddels allemaal verkocht en vanaf 27 augustus 2019 zijn we met de 76 woningen van Fase 2 in verkoop.

Je voelt je thuis in Oost

De Nieuwe Tuinderij Oost wordt kleinschalig, overzichtelijk en gezellig dorps. Een buurt waar je elkaar makkelijk kunt ontmoeten en waar je rustig over straat kunt. Waar de kinderen nog heerlijk veilig kunnen spelen terwijl hun ouders even lekker op een bankje zitten om van de zon te genieten. Dorps en landelijk wonen in de De Nieuwe Tuinderij Oost wordt echt ouderwets genieten. Maar dan wel met het comfort van nu.

nieuwbouw zuidoostbeemster de nieuwe tuinderij
Ruimte, rust en buitenleven
nieuwbouw zuidoostbeemster de nieuwe tuinderij
nieuwbouw zuidoostbeemster de nieuwe tuinderij
Heerlijk wonen en lekker leven. Ruimte om te spelen en te genieten!
Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Start verkoop Fase 2
Op 27 augustus start de verkoop van de 76 woningen van de tweede fase in De Nieuwe Tuinderij-Oost.
Save the date

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.