BeBo in de spotlight

13 augustus '19

Een BeBo? We kunnen ons voorstellen dat deze term je wat vreemd in de oren klinkt. Het is een verzamelnaam voor de nieuwe woningtypen in Fase 2; De beneden- en bovenwoning. Reden te meer om deze woningen eens extra in de spotlight te zetten.

Nieuwe variant in het aanbod

De woningtypen beneden- en bovenwoning zijn dus nieuwe woningvarianten ten opzichte van het aanbod in Fase 1 van De Nieuwe Tuinderij-Oost. Tijd voor een nadere kennismaking, daarom hebben we de highlights van deze woningen voor je op een rijtje gezet. Meer weten over de BeBo's? Maak hieronder je keuze en vergelijk ze alle 12.

De benedenwoning

Wil je graag alles gelijkvloers, maar is een semi-bungalow geen haalbare optie? Dan is de aantrekkelijker geprijsde benedenwoning met een kaveloppervlakte tussen de 178-224 m2 en tuin op het zuid-oosten wellicht een heel goed alternatief. De prijzen van de benedenwoning starten vanaf € 275.000,- v.o.n..

Bekijk de benedenwoning
Benedenwoning De Nieuwe Tuinderij-Oost

De bovenwoning

Wel een eengezinswoning maar wil geen tuinonderhoud als terugkerend agendapunt? Dan is de 2-laags bovenwoning (of maisonnette ) misschien wel jouw match. Op de eerste verdieping heeft deze woning naast de woonkamer en de keuken, een heerlijk terras van 20m2. Op de tweede verdieping tref je de slaapkamer, de badkamer en een inpandige berging. De bovenwoningen starten vanaf € 265.000,- v.o.n..

Bekijk de bovenwoningen
Bovenwoning De Nieuwe Tuinderij-Oost