Update bouw De Nieuwe Tuinderij

11 september '20

We ontvingen weer een update van de aannemer. De bouw is in volle gang en veel casco's van fase 2 staan al en de afbouw van de eerste woningen in fase 1 is gestart. Ook hebben we weer wat foto's mogen ontvangen van de bouw. Deze staan onderaan dit nieuwsitem. Let op de foto's zijn alleen van fase 2.

Stand van zaken - fase 1

Bij de woningen in fase 1 zijn de dakpannen aangebracht. De gipsblokken wanden voor bouwnummer 7 tot en met 46 staan. Nu kunnen de installateurs verder met de installaties in de wanden. Ook het tegelwerk is deels gereed in bouwnummer 7 tot en met 16. En tot slot is bij de 1e woningen het spuitwerk aangebracht en zijn alle binnenkozijnen geplaatst. 

Stand van zaken - fase 2

Bij de beneden- en bovenwoningenen wordt gewerkt aan de installaties op de 2de verdieping. Hierna wordt de vloeg gestort en gestart met de wanden van de 2de verdieping. De casco's inclusief kappen zijn geplaatst voor bouwnummers 249 tot en met 264 en 228 tot en met 231. De eerste dakpannen zijn aangebracht.

De casco's (wanden en vloeren) van bouwnummer 232 tot en met 235 staan volledig. Naar verwachting worden komende weken de kappen bij deze bouwnummers geplaatst. 

De begane grondvloer van bouwnummer 240-245 is gisteren gelegd en er is gestart met het plaatsen van het casco. Bij alle overige bouwnummers zijn alle funderingen gereed en is men bezig met het aanbrengen van de installaties. 

Onderaan deze pagina zie je foto's van de tussenstand voor fase 2. 

Kijkdagen en inmeet moment

Alle kopers van fase 1 zijn inmiddels uitgenodigd voor een 1e kijkmoment. De komende 3 weken worden de laatste kopers van fase 1 hun toekomstige woning bekijken. 

Natuurlijk wil de aannemer je ook de gelegenheid geven om in de woningen inmetingen te laten verrichten. Noodzakelijk is hiervoor dat alle binnenwanden zijn geplaatst en installatievoorzieningen zichtbaar zijn. Ook moet de woning toegankelijk zijn. Indien uw woning ver genoeg gevorderd is ontvang je bericht voor dit inmeetmoment.