De definitieve prijzen zijn bekend

8 februari '19

De definitieve prijzen van de 81 woningen van fase 1 in De Nieuwe Tuinderij-Oost zijn bekend! Je vindt ze bij het woningaanbod. Daar zijn vanaf nu alle bouwnummers te vinden inclusief de specificaties van de betreffende woning. Kijk snel of jouw droomhuis binnen je budget valt!

Inloggen of account aanmaken

Binnenkort meer stukken beschikbaar

Nu de prijzen en de bouwnummers bekend zijn, ben je natuurlijk ook nieuwsgierig naar bijvoorbeeld de plattegronden en de definitieve impressies van de woningen. De architect is met de laatste aanpassingen op de plattegronden bezig. Zodra we deze ontvangen, zetten we ze uiteraard meteen op de website. De definitieve impressies verwachten we al op heel korte termijn. Hou je mailbox dus goed in de gaten!

Jouw huis financieren

Je hebt alle woningen van fase 1 bij het woningaanbod bekeken en hebt je oog laten vallen op één (of misschien wel meerdere) van de woningen in De Nieuwe Tuinderij-Oost. Nu je de prijs weet van het huis waar jouw voorkeur naar uitgaat, wil je natuurlijk ook weten of dit financieel haalbaar is. Een huis kopen is meestal de grootste aankoop in je leven. Als koper moet je heel veel keuzes maken. Begin dus tijdig met je te laten informeren door een financieel adviseur. Op de pagina over de Financiering van je woning lees je hoe je je goed kunt laten voorlichten op dit gebied.

Blijf op de hoogte

Wil jij graag in De Nieuwe Tuinderij-Oost wonen en ben je en nog niet ingeschreven? Maak dan nu een Mijn Eigen Huis-account aan. Op die manier kunnen wij je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen richting de start-verkoop.