De Nieuwe Tuinderij-Oost begint te leven

15 februari '19

Met de start verkoop op minder dan een week afstand, wordt er steeds meer van de woningen en de omgeving van De Nieuwe Tuinderij-Oost op onze website zichtbaar. We kunnen nu met gepaste trots vertellen dat de definitieve impressies op de site staan. En we hebben nog een nieuwtje waarmee het oostelijk deel van De Nieuwe Tuinderij echt begint te leven.

Virtuele wandeling

Naast de pagina Woningen, is er nu ook een pagina Woonconfigurator. Met deze configurator is het mogelijk een virtuele wandeling door De Nieuwe Tuinderij-Oost te maken en de woningen te bekijken. Ook van binnen! Zoek jouw favoriete woning, selecteer deze en bekijk het in 3D, inclusief de bijbehorende opties. Hoe ziet het huis eruit met een dakkapel of een uitbouw? Als de meerwerkoptie bij de betreffende woning beschikbaar is, kun je het zien. Je kunt zelfs al globaal bekijken hoe de zon iedere dag van het jaar boven je woning en tuin staat. Hoe bijzonder is dat!

Toewijzingsprocedure

Zodra de verkoop start, ontvangen alle belangstellenden van De Nieuwe Tuinderij-Oost Fase 1 per mail een link naar het inschrijfformulier. Dit formulier kan worden ingezonden tot en met 5 maart aanstaande, 17.00 uur. Hieronder leggen wij de toewijzingsprocedure in het kort uit.

  • De toewijzing van de woningen in De Nieuwe Tuinderij-Oost wordt verricht door het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Beemster. 
  • Kandidaten met een registratienummer van de Gemeente Beemster krijgen voorrang op kandidaten zonder dit nummer. 
  • Als er voor een bepaald bouwnummer geen kandidaat is met een registratienummer, dan wordt er geloot op 1e voorkeur tussen de kandidaten zonder bouwnummer.
  • Aan je aanmelding kun je geen rechten ontlenen.

Hoe kom ik op de mailinglist?

Heb jij interesse in één van de 81 woningen in De Nieuwe Tuinderij-Oost en wil je op 21 februari graag de mail met de link naar het inschrijfformulier ontvangen? Maak dan nu een account aan voor Mijn Eigen Huis en zet alvast een hartje bij de woning(en) van jouw voorkeur.

Inloggen of account aanmaken