De verkoop van Fase 1 start binnenkort

1 februari '19

We hebben prachtig nieuws. Binnenkort start de verkoop van de 81 woningen in De Nieuwe Tuinderij-Oost! De aannemer en de architect zijn achter de schermen nog druk bezig, maar de verschillende woningtypen hebben wij alvast op de website gezet. Inclusief de van-tot prijzen. Benieuwd naar de details? Neem snel een kijkje!

Inloggen of account aanmaken

Bereid je goed voor

Heb jij een oogje op één van die prachtige woningen in De nieuwe Tuinderij-Oost? Bereid je dan goed voor op de start verkoop. De eerste stap is het aanmaken van een Mijn Eigen Huis-account en het markeren van jouw favoriete woningtype(n) met een hartje. Via digitale nieuwsbrieven en berichten in je persoonlijke account word je dan op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen richting de start verkoop. Denk hierbij aan een bericht als de prijzen per bouwnummer bekend zijn gemaakt, de definitieve exterieurimpressies op de site zijn gezet of als de datum start verkoop bekend wordt gemaakt. En dat zijn toch berichten die je niet wilt missen!

Nieuwe wijk, nieuw logo

Nu we binnenkort met de eerste woningen in De Nieuwe Tuinderij-Oost in verkoop gaan, leek het ons een mooie gelegenheid het logo van De Nieuwe Tuinderij ook wat te vernieuwen. Onze designers zijn er naar onze mening goed in geslaagd het logo een lekkere frisse look mee te geven. Wat vind jij?

Nieuw logo De Nieuwe Tuinderij