27 augustus 2019

Save the date!

Start verkoop Fase 2 De Nieuwe Tuinderij-Oost

Fase 2 op 27 augustus in verkoop

16 augustus '19

Op dinsdag 27 augustus start de verkoop van de 76 woningen van de tweede fase in De Nieuwe Tuinderij-Oost. Vanaf dat moment kun je doorgeven naar welke woningen jouw voorkeur uitgaat. Mis het niet en save the date!

Inloggen of account aanmaken

Vanuit je luie stoel

Weet jij al voor welke 10 woningen jij je voorkeur gaat doorgeven? De verkoop is volledig online. Je kunt ons dus vanuit je luie stoel (ja, ook je ligstoel op een warm strand) je voorkeuren kenbaar maken zodra de verkoop is gestart. Je ontvangt hiervoor op 27 augustus in de loop van de dag een e-mail met de link naar het digitale inschrijfformulier. De verkoopperiode loopt van 27 augustus 2019 tot en met 9 september 2019 17:00 uur. Uiterlijk 18 september 17:00 uur weet je of je een woning toegewezen hebt gekregen. Hoe de toewijzing precies in zijn werk gaat lees je in de start-verkoopmail die je op 27 augustus ontvangt.

Hoe zit het met de verkoopstukken?

Wij hebben momenteel nog niet alle officiële verkoopstukken compleet. Uiterlijk op 27 augustus tref je bij de bouwnummers op de pagina Woningen, een extra tabje Downloads waar alle verkoopstukken dan te vinden zijn. Daarnaast zijn deze stukken op dat moment te downloaden vanaf je Mijn Eigen Huis-account.