Mijn Eigen huis weer bereikbaar

20 maart '19

Omdat de toewijzing van de 81 woningen van Fase 1 in De Nieuwe Tuinderij-Oost door Gemeente Beemster werd verricht, was de Mijn Eigen Huis-omgeving tijdelijk niet bereikbaar. Na exact een maand zonder je persoonlijke account, kun je nu weer in je Mijn Eigen Huis-account inloggen.

Inloggen of account aanmaken

Groter gegroeid

Het inlogicoon (het poppetje rechtsboven op de website) is weer zichtbaar. Zo kun je weer vanaf iedere pagina op de website inloggen in je persoonlijke account, of er één aanmaken als je nog geen account voor Mijn Eigen Huis aangemaakt hebt. Die omgeving is wel wat groter gegroeid in de maand dat de omgeving voor De Nieuwe Tuinderij afgesloten was. Bij het download-icoon in de linker menubalk in je account, vind je nu alle documenten over de 81 woningen van Fase 1 terug onder de tabjes Projectinformatie, Woningtypen en Juridisch. Handig he?

Alle woningen onder optie

Alle 81 woningen van Fase 1 staan onder optie. We krijgen veel vragen of het mogelijk is om op de reservelijst geplaatst te worden. Uiteraard is dat mogelijk, maar de kans op een woning is zeer klein door het zeer grote aantal aanmeldingen die er tijdens de verkoopperiode al zijn binnengekomen. Medio 2019 volgt de volgende fase in De Nieuwe Tuinderij-Oost. Wil je dit niet mislopen? Zorg er dan voor dat je je hebt ingeschreven voor de digitale nieuwsbrief. Onderaan iedere pagina op deze website kun je je abonneren door je e-mailadres achter te laten. Ook kun je een Mijn Eigen Huis-account aanmaken nu de omgeving weer bereikbaar is.

Mijn Eigen Huis? Lees alles over je persoonlijke account
Ook hier wonen? Lees alles over het kopen van een woning