Ook straatnamen Fase 2 bekend

11 november '19

De kopers van de woningen van Fase 2 in De Nieuwe Tuinderij-Oost weten nu ook wat het adres is waar zij straks komen te wonen. De definitieve straatnamen en huisnummers voor deze 76 woningen zijn namelijk bekendgemaakt!

Lekker fruitig

De namen van dit tweede deel van De Nieuwe Tuinderij-Oost hebben weer heel andere namen gekregen dan de straten van Fase 1. Omdat daar vroeger een zwembad lag, zijn die namen allemaal rond het zwemthema gebaseerd. Fase 2 wordt een lekker fruitig stukje Nieuwe Tuinderij. Zo is het Tulameenpad vernoemd naar een framboos en de Remarkastraat naar een kruisbes. De straat die de naam van Jonkheer van Tets heeft meegekregen komt niet van een man van adel. Deze 'Jonkheer' is een rode aalbes. Het Elsantapad draagt de naam van Nederlands meest populaire aardbei en het Galiahof dankt zijn naam aan de welbekende meloen. 

Ook op zoek naar een nieuwe woning?

Alle woningen in de Zuidoostbeemster staan onder optie of zijn al verkocht. Kom jij niet in één van de nieuwe straten van De Nieuwe Tuinderij-Oost Fase 2 te wonen, maar ben je wel op zoek naar een nieuwbouwhuis in de Beemster? Kijk dan eens bij ons project De Keyser in Middenbeemster. Daar zijn nog enkele woningen beschikbaar. 

Bekijk de woningen van De Keyser
Straatnamen De Nieuwe Tuinderij-Oost Fase 25
De kaart in PDF bekijken? Download hem hier
Kom jij hier te wonen? Bekijk het huisnummerbesluit van Fase 2