21 februari 2019

Save the date!

Start verkoop Fase 1 De Nieuwe Tuinderij-Oost

Op 21 februari start de verkoop

12 februari '19

Op donderdag 21 februari start de verkoop van de 81 woningen van Fase 1 in De Nieuwe Tuinderij-Oost. Je ontvangt dan een mail met een link naar het formulier om je voorkeuren door te geven. Staat jouw droomhuis hier? Save the date en maak een account aan voor Mijn Eigen Huis als je dat nog niet hebt gedaan.

Inloggen of account aanmaken

Online start verkoop

Heb jij jouw keuze al gemaakt? Dan kun je je voorkeuren vanuit je luie stoel aan ons kenbaar maken zodra de verkoop is gestart. Je ontvangt op 21 februari in de loop van de dag een e-mail met de link naar het inschrijfformulier. Je kunt je voorkeuren doorgeven tijdens de verkoopperiode van 21 februari 2019 tot en met 5 maart 2019. Uiterlijk 15 maart weet je of je een woning toegewezen hebt gekregen. Hoe de toewijzing precies in zijn werk gaat laten wij je binnenkort weten.

Inloopmiddag 28 februari

Heb je tijdens de verkoopperiode nog vragen, of heb je wat hulp nodig met het inschrijven? Kom dan naar de inloopmiddag in het Multi Functioneel Centrum (MFC) in Zuidoostbeemster. Je bent op donderdag 28 februari tussen 16.30 - 19.00 uur van harte welkom op het Middenpad 2, 1461 BW Zuidoostbeemster.

Hoe zit het met de verkoopstukken?

Nu zijn nog niet alle verkoopstukken, zoals bijvoorbeeld de plattegronden, beschikbaar. Uiteraard zorgen we ervoor dat deze op 21 februari allemaal bij het woningaanbod en in je Mijn Eigen Huis-account te vinden zijn. Je hebt dan alle benodigde informatie om een weloverwogen keuze te kunnen maken.