Sneak preview De Nieuwe Tuinderij Oost

24 september '18

Begin september is de zitting bij de Raad van State geweest inzake het bezwaar dat is ingediend tegen het bestemmingsplan. We verwachten dat de Raad van State uiterlijk 12 weken na de zitting uitspraak zal doen. Wij zitten in de tussentijd niet stil en de voorbereidingen gaan gewoon in volle gang door. 

Het woningaanbod in de Nieuwe Tuinderij Oost wordt, net als in West, weer heel divers. Of je nu voor het eerst gaat samenwonen, een groter huis zoekt voor je opgroeiende gezin, of juist wat comfortabeler wilt gaan wonen nu de kinderen de deur uit zijn: in De Nieuwe Tuinderij Oost vind je ongetwijfeld een huis dat bij je past. 

De welstand heeft het plan positief ontvangen en we laten je dan ook graag al wat conceptbeelden van de woningtypes zien. Het gaat om conceptbeelden en deze kunnen dus nog onderhevig zijn aan veranderingen. 

Planning en prijzen

De 1e fase van De Nieuwe Tuinderij omvat 81 woningen in verschillende types. De prijzen en de start verkoop datum worden niet eerder vastgesteld dan dat we uitspraak hebben van de Raad van State. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan als belangstellende.