Straatnamen Fase 1 bekend

3 juli '19

Goed nieuws voor de kopers van de woningen van Fase 1 in De Nieuwe Tuinderij-Oost. De definitieve straatnamen en huisnummers zijn bekendgemaakt! En ook al moet de bouw nog starten, het is fijn om nu al te weten wat het exacte adres wordt van je woning.

Historische oorsprong

Woon jij straks in de Vlinderslagstraat, de Schoolslagstraat of misschien wel in de Rugslagstraat? Eén ding is zeker. De naam van jouw toekomstige adres heeft een historische oorsprong. Op de plek waar nu de woningen van De Nieuwe Tuinderij-Oost komen, lag namelijk vroeger een zwembad. Het oude zwembad "De Wilgenhoek" werd in 2011 door brandstichting verwoest. Het was toen wel al jaren buiten gebruik. In de afbeelding onderaan de pagina is te zien wat de straatnamen worden en waar deze komen te liggen.

Ook wonen in De Nieuwe Tuinderij-Oost?

Ben jij niet één van de toekomstige bewoners van Fase 1? Misschien staat jouw nieuwe huis dan wel in de tweede fase! We hebben alle woningtypen al bij het woningaanbod geplaatst. Geef bij het type van je voorkeur aan dat je interesse hebt in een woning. Dat doe je door op de knop "Houd mij op de hoogte" te klikken en je gegevens in te vullen. Zo kunnen wij je gericht op de hoogte houden van de ontwikkelingen in deze fase waarin we deze zomer met 76 woningen in verkoop gaan.

Bekijk de woningtypen van Fase 2
Straatnamen De Nieuwe Tuinderij-Oost Fase 1