Update bouw De Nieuwe Tuinderij

14 mei '20

Wat leuk! Wij ontvingen een nieuwe update van de aannemer over de voortgang van bouw van de woningen in De Nieuwe Tuinderij en hele mooie foto's van een koper en tevens fotograaf Jan Terpstra.

De bouw verloopt nog steeds voorspoedig en het heiwerk van fase 2 gaat ook erg snel.

'Start bouw' feestje

Normaal wordt dit natuurlijk gevierd op de bouwplaats, alleen door het coronavirus hebben we nu nog geen 'start bouw' feestje kunnen organiseren. Een feestelijk moment waarin getoast wordt op de nieuwe woning volgt uiteraard zodra het weer kan. Uiteraard word je hierover op de hoogte gehouden.

image alt

Fase 1 & 2

De stand van het werk fase 1
Fase 1 loopt heel voorspoedig. Van de 53 woningen staat het casco en van een aantal woningen zijn de kappen en dakpannen al geplaatst. Ook is men druk bezig met het metselwerk en staan in verschillende woningen de trappen al. 

De stand van het werk fase 2
Al het grondwerk en heiwerk voor fase 2 is inmiddels gereed. Er is al gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de funderingen.

Prognose oplevering

Als je een nieuwbouwwoning hebt gekocht wil je natuurlijk heel graag weten wanneer jouw woning wordt opgeleverd. De aannemer maakt hiervoor een inschatting op basis van een gemaakte planning waarbij rekening gehouden wordt met een gemiddeld aantal onwerkbare dagen. Een prognose kan ook door allerlei omstandigheden, bijvoorbeeld het weer, worden beïnvloed. De eerste woningen zullen ongeveer een jaar na start heiwerk worden opgeleverd.