Verkoopevent druk bezocht

1 maart '19

Voor alle belangstellenden van De Nieuwe Tuinderij-Oost was er donderdagmiddag 28 februari jl de mogelijkheid vragen te stellen op het verkoopevent in het MFC in Zuidoostbeemster. En van deze gelegenheid werd optimaal gebruik gemaakt door de vele belangstellenden die het verkoopevent bezochten.

Op 5 maart sluit de inschrijfperiode

Heb jij een oogje op één van die prachtige woningen van De Nieuwe Tuinderij-Oost en heb je je voorkeuren nog niet doorgegeven? Doe dat dan wel voor aanstaande dinsdag. Op 5 maart 2019 sluit om 17:00 uur namelijk de inschrijfperiode. Op de Start verkooppagina lees je hoe je je voorkeuren door kunt geven en tref je de link naar het inschrijfformulier.

Uiteenlopende vragen

Het was een drukte van jewelste, zoals ook goed zichtbaar is op de foto's onderaan deze pagina. Om alle vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, stonden de makelaars, de aannemer, Gemeente Beemster, De Beemster Compagnie en BPD de aanwezigen te woord. Daarnaast waren ook de Rabobank en Bruynzeel vertegenwoordigd om financiële vragen te beantwoorden en informatie over een mogelijke keukeninrichting te verschaffen. Veel vragen kwamen meerdere keren naar voren tijdens het verkoopevent. Hieronder zetten we de top 5 voor je op een rij, inclusief de antwoorden.

Meest gestelde vragen