Wat kosten de woningen van Fase 2?

12 augustus '19

Ook zo enthousiast over De Nieuwe Tuinderij-Oost Fase 2? Dan is het wel zo fijn als je weet wat de beoogde woning kost. Daarom hebben we vanaf nu definitieve vrij-op-naamprijzen op de website staan.

Een gerichte keuze

Vorige week hebben wij al de definitieve impressies en de plattegronden op de website gezet. Zodra de verkoop is gestart kun je voor maximaal 10 woningen je voorkeur opgeven. Nu ook de prijzen van de 76 woningen van de tweede fase van De Nieuwe Tuinderij-Oost bekend zijn, kun al heel gericht je keuze voor de woningen van je voorkeur maken. De prijzen lopen vanaf € 265.000,- v.o.n. voor een 2-laags bovenwoning tot aan € 635.000,- voor één van de vrijstaande woningen. Wat uiteindelijk de koopsom van de gekozen woning wordt, is afhankelijk van de eventuele extra opties. 

Bekijk wat jouw favoriet kost
image alt

Hoeveel kan ik lenen?

Nu je de prijs van jouw favoriete woning weet, ben je misschien wel nieuwsgierig of dit binnen je budget valt. Via onderstaande button kun je globaal uit laten rekenen hoeveel jij op basis van je (gezamenlijke) inkomen kunt lenen.