Huis kopen in De Nieuwe Tuinderij Oost? Maak een persoonlijk account aan

Om een woning te kopen in De Nieuwe Tuinderij Oost heb je een persoonlijk Mijn Eigen Huis-account nodig. Zo staan jouw persoonsgegevens juist geregistreerd en kun jij in één overzicht zien wat jouw favoriete woningen zijn. Wel zo handig als je jouw voorkeuren via het online inschrijfformulier door wilt geven als de verkoop is gestart. Maar er zijn nog uiteraard veel meer voordelen aan een persoonlijk account. Wij hebben alles voor je op een rij gezet.

Wat zijn de voordelen?

  • Persoonlijke gegevens kun je zelf wijzigen
  • Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
  • Al je favoriete woningen bij elkaar
  • De status van het project en van je favoriete woningen bekijken
  • Alle documenten van je favoriete woning(en) op een rijtje

Account aanmaken en woningen favorieten

Lees stap-voor-stap hoe je een account aanmaakt en hoe je jouw favoriete woningen beheert. Ben je samen met je partner geïnteresseerd in een woning? Maak dan 1 account aan met 1 geldig e-mailadres. Het heeft geen zin om elk een eigen account aan te maken. Bij jouw persoonlijke gegevens in Mijn Eigen Huis kun je de gegevens van je partner invullen.

Maak een account aan

Een account aanmaken is heel eenvoudig. In een paar stappen ben je in jouw persoonlijke omgeving die je zelf kunt bekijken en beheren wanneer dat jou uitkomt. Dit kan op twee manieren:

  • Je klikt op het inlogicoon rechtsboven op iedere pagina of
  • Je klikt op het hartje bij het woningtype of het hartje bij het bouwnummer onder het woningaanbod. 

In het inlogscherm dat daarop wordt getoond, vul je jouw naam, email en gewenst wachtwoord in. Er wordt nu een bericht gestuurd naar het opgegeven mailadres. Ben je als stel geïnteresseerd in een woning? Dan maak je samen 1 account aan op 1 e-mailadres. 

Bevestig je account

Om zeker te weten dat jij zelf het account hebt aangemaakt ontvang je een email om je account te bevestigen. Zodra je dit hebt bevestigd kun je inloggen in Mijn Eigen Huis.

Log in op Mijn Eigen Huis

Na het bevestigen van je account log je in op Mijn Eigen Huis. Jouw initialen zie je op de plek waar eerst het poppetje stond. Ga je naar de website terug dan zie je ook daar jouw initialen en het hartje bij jouw favoriete woning(en) is nu rood.

Wat zijn jouw favoriete woningen?

Plaats de woningen waar je belangstelling voor hebt, in je favorietenoverzicht. Dan doe je door op het hartje bij een favoriet bouwnummer te klikken. Je kunt de woningen dan ook heel handig met elkaar vergelijken. In de Gemeente Beemster kun je maximaal voor 10 woningen je voorkeur opgeven als de verkoop is gestart. Om deze voorkeur-bouwnummers door te geven als de woningen in verkoop zijn, is het handig dat jouw favoriete woningen in het overzicht staan. Zo behoud je het overzicht.

Mijn Eigen Huis beheren

Na het inloggen kun je jouw persoonlijke gegevens beheren, berichten lezen en word je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen via de digitale nieuwsbrief.

Omdat de toewijzing van woningen in dit project door de gemeente Beemster worden verricht, is tijdens de verkoopperiode de Mijn Eigen Huis-omgeving afgesloten. Na de toewijzing kun je weer inloggen in je persoonlijke account. Daar zijn vanaf dat moment dan ook alle verkoopdocumenten te vinden.

Stel je vraag

Meer weten? Bekijk de veel gestelde vragen
Ook wonen in De Nieuwe Tuinderij-Oost? Bekijk het aanbod