Opgeleverd

De Nieuwe Tuinderij West

Het nieuwe woongebied De Nieuwe Tuinderij bestaat uit een oostelijk en westelijk deel. De Nieuwe Tuinderij West is gebouwd tussen het Zuiderpad en het Noorderpad en bestaat uit 175 nieuwbouwwoningen in verschillende typen: rijwoningen, 2 onder 1 kap en vrijstaande woningen. Het is een rustige en autoluwe buurt, waar kinderen veilig buitenspelen en waar de woningen fraai zijn ingepast tussen de bestaande bebouwing en het groen.

image alt

Je voelt je thuis in West

Hier zet je je bistro stoeltje midden in het gras om te gaan zitten en te genieten van een espresso. In de tuin kun je de hele dag door van het buitenleven genieten, dankzij overkapte plekjes tegen de regen of de felle zon. Dit is een goed gevoel, een gevoel van warmte, luxe, van het goede vrije leven en ruimte. Binnen geniet je ook volop van de ruimte en vanuit de woonkamer geniet je van de fraai aangelegde tuin. Zo voelt wonen in De Nieuwe Tuinderij West in Zuidoostbeemster.

image alt

Voorzieningen in De Nieuwe Tuinderij West

In De Nieuwe Tuinderij West ligt speeltuin De Spelemei, waar kinderen – en hun ouders – uit de wijde omtrek graag komen spelen. Tevens staat in dit deelgebied van De Nieuwe Tuinderij het multifunctionele centrum (MFC) De Boomgaard. In dit gebouw is een aantal wijkvoorzieningen onder een dak bij elkaar gebracht; de openbare basisschool De Bloeiende Perelaar, Stichting Wijkcentrum Zuidoostbeemster, Gymnastiekvereniging Hercules, de buitenschoolse opvang en een peuterspeelzaal.