De Nieuwe Tuinderij West
Logo Logo

Na iets meer dan een jaar is het zover! De 26 woningen in fase 5 van de Nieuwe Tuinderij West worden in de aankomende weken opgeleverd aan de kopers.

Lees verder

De inschrijving voor de woningen in fase 6 en 7 is gesloten! Alle inschrijvers hebben inmiddels bericht ontvangen over de uitslag.

Lees verder

Vandaag is de online verkoop van fase 6 en 7 in De Nieuwe Tuinderij van start gegaan. Je kunt je tot 9 oktober a.s. 12.00 uur inschrijven voor jouw droomwoning.

Lees verder

In de Nieuwe Tuinderij is er veel diversiteit in type woningen, maar ook de gevels zijn zeer gevarieerd. Om een goede keuze te kunnen maken bij je inschrijving hebben we de voorgevels online gezet.

Lees verder

Op vrijdag 29 september a.s. is het zover! We starten dan met de online verkoop van 26 woningen in fase 6 en 7.

Lees verder

De Raad van State heeft uitspraak gedaan over het bezwaar dat is ingediend tegen de bouw van de woningen in fase 6 en 7. Wij zijn blij te kunnen melden dat het bezwaar ongegrond is verklaard.

Lees verder

Uitspraak uitgesteld

Op 3 mei j.l. heeft de de Raad onze zaak 'het bezwaar tegen fase 6', behandeld. Echter zouden zij afgelopen periode uitspraak doen. Per 24 juli is de uitspraak met 6 weken uitgesteld.

Lees verder

Heb jij al een registratienummer aangevraagd? De woningen zullen weer via dit systeem worden toegewezen. Je kunt contact opnemen met de gemeente om een nummer aan te vragen.

Lees verder

fase 7 is in voorbereiding. De procedure voor het bestemmingsplan loopt, de woningen zijn goedgekeurd door Welstand en nu kunnen wij verder met de uitwerking.

Lees verder

Fase 6 in zicht

Er is zicht op een start verkoop voor fase 6 in De Nieuwe Tuinderij. Op 3 mei a.s. zal de Raad van State het beroep in behandeling nemen dat eerder tegen fase 6 is ingediend.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?