Logo Logo

We zijn nog in afwachting van de uitspraak van de Raad van State, maar de voorbereidingen gaan natuurlijk gewoon door. We geven je graag een kleine preview van de geplande woningtypes in De Nieuwe Tuinderij Oost.

Lees verder

In het najaar van 2018 volgt de uitspraak over het beroep dat is ingediend tegen het bestemmingsplan voor De Nieuwe Tuinderij Oost.

Lees verder

Per 1 maart 2018 schrijft gemeente Beemster geen nieuwe kandidaten meer in op de lijst geïnteresseerden in een koopwoning. In de nieuwe huisvestingswet is afgesproken dat gemeenten zich niet meer bezighouden met de toewijzing van koopwoningen.

Lees verder

Na iets meer dan een jaar is het zover! De 26 woningen in fase 5 van de Nieuwe Tuinderij West worden in de aankomende weken opgeleverd aan de kopers.

Lees verder

De inschrijving voor de woningen in fase 6 en 7 is gesloten! Alle inschrijvers hebben inmiddels bericht ontvangen over de uitslag.

Lees verder

Vandaag is de online verkoop van fase 6 en 7 in De Nieuwe Tuinderij van start gegaan. Je kunt je tot 9 oktober a.s. 12.00 uur inschrijven voor jouw droomwoning.

Lees verder

In de Nieuwe Tuinderij is er veel diversiteit in type woningen, maar ook de gevels zijn zeer gevarieerd. Om een goede keuze te kunnen maken bij je inschrijving hebben we de voorgevels online gezet.

Lees verder

Op vrijdag 29 september a.s. is het zover! We starten dan met de online verkoop van 26 woningen in fase 6 en 7.

Lees verder

De Raad van State heeft uitspraak gedaan over het bezwaar dat is ingediend tegen de bouw van de woningen in fase 6 en 7. Wij zijn blij te kunnen melden dat het bezwaar ongegrond is verklaard.

Lees verder

Uitspraak uitgesteld

Op 3 mei j.l. heeft de de Raad onze zaak 'het bezwaar tegen fase 6', behandeld. Echter zouden zij afgelopen periode uitspraak doen. Per 24 juli is de uitspraak met 6 weken uitgesteld.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?