Logo Logo

De, door verschillende stichtingen en omwonenden ingediende beroepen over plangebied ‘De Nieuwe Tuinderij Oost’ zijn op 31 oktober 2018 ongegrond verklaard. Goed nieuws, want dit betekent dat we binnenkort in verkoop kunnen met fase 1 van De Nieuwe Tuinderij Oost in de Zuidoostbeemster.

Lees verder

We zijn nog in afwachting van de uitspraak van de Raad van State, maar de voorbereidingen gaan natuurlijk gewoon door. We geven je graag een kleine preview van de geplande woningtypes in De Nieuwe Tuinderij Oost.

Lees verder

In het najaar van 2018 volgt de uitspraak over het beroep dat is ingediend tegen het bestemmingsplan voor De Nieuwe Tuinderij Oost.

Lees verder

Per 1 maart 2018 schrijft gemeente Beemster geen nieuwe kandidaten meer in op de lijst geïnteresseerden in een koopwoning. In de nieuwe huisvestingswet is afgesproken dat gemeenten zich niet meer bezighouden met de toewijzing van koopwoningen.

Lees verder

Er is een voorlopige verkaveling bekend van De Nieuwe Tuinderij. Hier op is zowel het Oostelijk en Westelijk deel goed te zien.

Lees verder

Voorlopige verkaveling

Er is een voorlopige verkaveling bekend van De Nieuwe Tuinderij Oost. Hier op is zowel het Oostelijk en Westelijk deel goed te zien.

Lees verder

Onlangs werden de nieuwe speelvoorzieningen in de Burgemeester Postmastraat en Boerengroenstraat in nieuwbouwlocatie De Nieuwe Tuinderij in Zuidoostbeemster in gebruik genomen.

Lees verder

Op woensdag 30 maart mogen de huidige en toekomstige bewonertjes van nieuwbouwlocatie De Nieuwe Tuinderij meebeslissen over welke speelvoorzieningen er straks in de wijken worden geplaatst.

Lees verder

Goed nieuws! Nieuwbouwprojecten De Nieuwe Tuinderij in Zuidoostbeemster en De Keyser in Middenbeemster krijgen standaard breedband. Dit kan bijvoorbeeld via een coax kabel, glasvezel en tegenwoordig ook via mobiel internet. In de Nieuwe Tuinderij en De Keyser legt Ziggo legt een coax kabel aan en KPN/Reggefiber verzorgt het glasvezel netwerk.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?