Ligging De Nieuwe Tuinderij

De Nieuwe Tuinderij ligt in Zuidoostbeemster, een landelijk dorpje dicht bij Purmerend. Hier woon je rustig maar toch vlakbij de reuring van de stad. In 10 minuten fiets je naar het gezellige centrum van Purmerend. Alle voorzieningen binnen handbereik! Ga je 10 minuten 'de andere kant' op, dan vind je de absolute stilte van de Hollandse polder.

De Hollandse polder

De Beemster is één van de bekendste polders van de wereld. Een unieke plek, waarin de strakke symmetrische verkaveling van begin 17e eeuw nog steeds zichtbaar is. Naast de historische waarde is de Beemster vooral een heerlijke plek om te leven. Hier heb je weids uitzicht en voel je de frisse wind in je gezicht. Ruim wonen met lucht, licht en water om je heen. Vlak bij grote plaatsen als Purmerend, Alkmaar en Amsterdam.

nieuwbouw zuidoostbeemster de nieuwe tuinderij hollandse polder

Dicht bij Purmerend

Purmerend met haar vele voorzieningen is goed met de fiets, de auto en het openbaar vervoer te bereiken. Vanuit jouw nieuwbouwwoning in Zuidoostbeemster ben je met de bus in 20 minuten op station Purmerend of Purmerend Weidevenne. In het gezellige historische centrum zijn er volop winkels, terrasjes en restaurantjes. Er is een bioscoop en een theater. Voor een avondje uit kun je dus ook prima terecht in Purmerend. 

nieuwbouw zuidoostbeemster de nieuwe tuinderij dicht bij Purmerend
Naar de voorzieningen Wat is er te doen?
Is het plan goed bereikbaar? Bereikbaarheid De Nieuwe Tuinderij