Logo Logo

Voorzieningen De Nieuwe Tuinderij

Wat je ook nodig hebt, het is allemaal in de buurt van De Nieuwe Tuinderij te vinden. Van basisschool tot supermarkt, kinderdagverblijf en recreatiemogelijkheden. Je fietst in 5 minuten naar Purmerend of pakt de auto om je 30 minuten later te vermaken in hartje Amsterdam.

Speeltuin De Spelemei

Speeltuin De Spelemei ligt in de wijk De Nieuwe Tuinderij West in Zuidoostbeemster. Kinderen uit de wijde omtrek komen hier graag. De ouders trouwens ook, want zij kunnen heerlijk van het zonnetje genieten terwijl de kinderen zich prima vermaken.

MFC De Boomgaard

In de nieuwe buurt De Nieuwe Tuinderij West staat het multifuntionele centrum De Boomgaard. In dit gebouw is een aantal voorzieningen onder één dak bijeengebracht; de openbare basisschool De Bloeiende Perelaar, Stichting Wijkcentrum Zuidoostbeemster, Gymnastiekvereniging Hercules, de buitenschoolse opvang en een peuterspeelzaal.

Scholen

Openbare basisschool De Bloeiende Perelaar is gehuisvest in het MFC De Boomgaard. In de gemeente Beemster zijn er in totaal 3 basisscholen. Voor de middelbare school kunnen kinderen terecht in Purmerend. Bijvoorbeeld het Da Vinci College, Clusius College of het Jan van Egmond Lyceum.

Sport

Voetballen, zwemmen, paardrijden, het kan allemaal in de buurt van De Nieuwe Tuinderij. Voetballiefhebbers kunnen terecht bij voetbalvereniging ZOB in het sportcomplex Zuidoosterpark. Golfers slaan een balletje op de prachtige golfbaan De Beemster. Zwemmers gaan naar het Leeghwaterparkbad in Purmerend en paardrijden kan bij ponyclub Zuidoostbeemster. Een ding is zeker, sportievelingen kunnen hier hun hart ophalen.

Winkels

Voor je dagelijkse boodschappen heb je de keus uit meerdere supermarkten in Purmerend. Zoek je iets op het gebied van mode, lifestyle en beauty? Ga dan gezellig winkelen in het overdekte winkelcentrum Eggert in Purmerend. Ruim 50 winkels zijn hier gehuisvest. Grote kans dat je slaagt.

Ontspanning

Zin in een moment voor jezelf? Kom tot rust in Fort Resort Beemster. In dit stoere fort is een prachtige sauna gevestigd. Verwen jezelf met een stoombad, de hammam of trek een paar baantjes in één van de zwembaden. Welnessliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?